۷۰ درصد از تولیدات شرکت های دارویی البرز صادر می شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، جهانگیر شاهمرادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز در جلسه رسیدگی به مشکلات شرکت های دارویی استان گفت: در استان البرز شرایط خاص و ویژه ای برای شرکت های داروسازی وجود دارد. در حال حاضر ۵۱ واحد دارویی در البرز فعال است و دو واحد غیرفعال نیز در […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، جهانگیر شاهمرادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز در جلسه رسیدگی به مشکلات شرکت های دارویی استان گفت: در استان البرز شرایط خاص و ویژه ای برای شرکت های داروسازی وجود دارد. در حال حاضر ۵۱ واحد دارویی در البرز فعال است و دو واحد غیرفعال نیز در آینده نزدیک با رفع مشکلات به چرخه تولید دارو باز می گردند.
انجمن صنایع دارویی البرز ایجاد می شود
وی تاکید کرد: ایجاد و راه اندازی انجمن صنایع دارویی البرز از جمله ضرورت هایی است که می تواند علاوه بر انتظام بخشی به فعالیت های این حوزه بسترهای لازم برای منظور رشد و توسعه فعالیت های اقتصادی و صادراتی را فراهم کند. اکثر این واحدها، شرکت های دانش بنیان هستند که با تشکیل انجمن صنایع دارویی می توان از ظرفیت آن ها در حوزه های مختلف استفاده کرد.
رفع مشکلات نقدینگی صنایع داروسازی در دستورکار معاونت اقتصادی استانداری
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با تأکید بر رفع مشکلات نقدینگی صنایع داروسازی استان بیان کرد: به منظور رفع مشکلات آنان مقرر شده است قسمت هایی از مواد اولیه با ارز نیمایی خریداری شود که تامین سرمایه در گردش موردنیاز برای واحدهای صنعتی لازمه آن است. همچنین مقرر شده از تسهیلات ویژه دولت که امسال منهای بسته رونق تولید، به ما تعلق می گیرد پرونده های شرکت های تولید دارو تشکیل و به مرور تسهیلات مدنظر تزریق شود.
شاهمرادی با تأکید بر تقویت ارتباط با دانشگاه ها و ایجاد بانک اطلاعاتی فارغ التحصیلان ادامه داد: رصد اقدامات، شناسایی و رفع موانع صنایع دارویی در سال جاری یکی از اولویت هایی است که به صورت ویژه از سوی معاونت اقتصادی در دست پیگیری است چرا که دارو کالایی است که سلامت مردم را تامین می کند و باید در اولویت امور نیز قرار گیرد.
به گفته وی در حال حاضر در بسیاری از حوزه های تولیدی نیاز به نیروهای توانمند و تخصصی وجود دارد. بر این اساس تفاهم نامه ای با سازمان فنی و حرفه ای منعقد شده است تا به منظور تامین نیروی تخصصی در طرح اشتغال مهارت محور قرار گرفته و با دریافت آموزش های تخصصی و مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی بسترهای لازم به منظور کاهش نرخ بیکاری و مهارت افزایی در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم شود.
انتهای پیام/