کد خبر:4846
پ

۱۹ درصد از تولیدات علمی دانشگاه تهران مربوط به پردیس کشارزی است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، حسین گلدانساز، رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در دویست و یکمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج گفت: در سال ۱۲۷۹ فعالیت آکادمیک کشاورزی در کشور در مدرسه فلاحت مظفری آغاز و ۲۰ سال بعد این مدرسه به آموزشکده علمی کشاورزی (مدرسه عالی فلاحت) و […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، حسین گلدانساز، رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در دویست و یکمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج گفت: در سال ۱۲۷۹ فعالیت آکادمیک کشاورزی در کشور در مدرسه فلاحت مظفری آغاز و ۲۰ سال بعد این مدرسه به آموزشکده علمی کشاورزی (مدرسه عالی فلاحت) و سپس دانشکده کشاورزی وابسته به بنگاه خالصه جات تبدیل و سپس به دانشگاه تهران ملحق و در نهایت به دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی تبدیل شد.

وی از تحصیل حدود ۴ هزار و ۴۰۰ دانشجو در ۱۶ گروه آموزشی و ۲۴۰ نفر عضو هیات علمی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی خبر داد و بیان کرد: حدود ۶۵ دانشجو از دیگر کشورها نیز در این دانشکده حضور دارند که ۱۷ نفر در مقطع کارشناسی، ۳۲ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۶ نفر در مقطع دکتری به تحصیل مشغول هستند. این دانشکده همچنین دارای حدود ۶۰۰ نفر کارمند است.

رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه ۱۹ درصد از تولیدات علمی دانشگاه تهران مربوط به پردیس کشارزی است، مطرح کرد: یک درصد از دانشمندان برتر جهان پرورش یافته این مجموعه و دانشگاه تهران هستند. دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی در میراث فرهنگی به ثبت رسیده و این موضوع افتخاری برای شهر کرج محسوب می شود.

گلدانساز با اشاره به تعامل پردیس کشاورزی با محیط زیست و جهاد کشاورزی، ضمن اعلام آمادگی برای گسترش همکاری ها بیان کرد: در صورت ارجاع موضوعی به پردیس کشاورزی و توانایی انجام آن توسط این مجموعه، تمام تلاش خود را برای حفظ آبروی دانشگاه تهران که یک سرمایه ملی است به کار می گیریم.

انتهای پیام/

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری