کد خبر:5523
پ

کرونا فرهنگ جامعه را تغییر داد گرچه بهای سنگینی پرداختیم/همه در برابر تخلفات مسئول هستند

بهروز حصاری، رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز و اتحادیه ابزار و یراق و رنگ این استان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز در مورد فعالیت پاساژها گفت: مدیریت این مجموعه ها بر عهده اتاق اصناف نیست اما به دلیل اینکه پروانه کسب واحدهای صنفی موجود در آن ها از […]

بهروز حصاری، رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز و اتحادیه ابزار و یراق و رنگ این استان در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز در مورد فعالیت پاساژها گفت: مدیریت این مجموعه ها بر عهده اتاق اصناف نیست اما به دلیل اینکه پروانه کسب واحدهای صنفی موجود در آن ها از سوی اتاق صادر می شود نظارت بر واحدهای موجود در آن ها بر عهده ماست.

وی ادامه داد: در صورتی که یک مرتبه در سال تخلفی از سوی صنفی صورت گیرد، تعزیرات حکومتی صنف متخلف را برای بار اول دو برابر مبلغ گرانفروشی، بار دوم، چهار برابر و بار سوم ۶ برابر مبلغ جریمه می کند و در صورت تکرار واحد مذکور پلمب و سر در آن بنر نصب می شود.

حصاری با اشاره به صنوف آسیب دیده از کرونا اذعان کرد: نخستین صنفی که به صورت خودجوش در زمینه تعطیلی همکاری کرد چایخانه داران بودند که با نصب بنر مقابل سفره خانه ها اعلام کردند که فعالیتی ندارند و پس از آن، تالارهای پذیرایی و آرایشگاه های زنانه نیز مکلف شدند از فعالیت دست بکشند.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز اعلام کرد: برخی صنوف مانند صنف پوشاک، زمان شیوع کرونا قادر به خرید و فروش نبودند و در نتیجه درآمدی نیز نداشتند اما اجناس آنها خسارتی ندید در حالیکه صنوفی مانند گل فروشی، قنادی و آجیل فروشی علاوه بر عدم امکان خرید و فروش و کسب درآمد، سرمایه اصلی خود را نیز از دست دادند.

حصاری با اشاره به تعویق تعهدات دولت در برابر اصناف آسیب دیده از کرونا تأکید کرد: در هیچ یک از موارد بالا حمایتی از این قشر آسیب دیده از سوی دولت صورت نگرفت و تنها مورد، راه اندازی سامانه کارا بود که آن هم به دلیل مشکلاتی که پیش تر ذکر شد، مورد استقبال واقع نشد.

وی با اعلام اینکه البرز جزو استان هایی است که شرایط خوبی را در تولید ماسک دارد بیان کرد: شیوع بیماری کرونا برخی صنوف را با مشکلات اقتصادی مواجه کرد اما برای برخی دیگر حتی فرصت شغلی نیز ایجاد کرد؛ فروش ماسک، ژل دست و مواد ضدعفونی کننده در برخی مغازه ها و فروشگاه ها برای کسبه درآمد خوبی داشت.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز گفت: ماسک هایی که به شکل صنعتی تولید شوند سهمیه بندی می شوند و مقرر شده در داروخانه های سطح استان به قیمت یک هزار و ۳۰۰ تومان توزیع شوند و ماسک هایی که صنفی تولید می شوند مدیریت نظارت و تهیه مواد اولیه آنها بر عهده بسیج اصناف گذاشته شده که در حال حاضر دو اتحادیه درگیر تولید آن هستند و از طریق سوپرمارکت ها و خواروبار فروشی ها به قیمت یک هزار و ۵۰۰ تومان توزیع می شود.

حصاری اظهار کرد: همچنان در سطح استان البرز با کمبود ماسک مواجه هستیم اما در زمینه توزیع ژل ضد عفونی کننده دست، الکل و مواد ضدعفونی کننده مدیریتی صورت گرفت که در حال حاضر این اقلام در همه جا به وفور یافت می شود.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان البرز با بیان اینکه اتاق اصناف با سلامت مردم شوخی ندارد تصریح کرد: با توجه به گستردگی استان البرز، قطعا برخی موارد و تخلفات از چشم مسئولین دور می ماند؛ ویروس کرونا کوچک و بزرگ و دارا و ندار نمی شناسد و گریبانگیر همه می شود پس همه باید در مقابل آن احساس مسئولیت کنند.

حصاری اصحاب رسانه را چشم بینای مسئولین دانست و اذعان کرد: هر یک از ما موظف هستیم رسالت خود را به خوبی انجام داده و موارد تخلف را به مسئولین مربوطه گزارش دهیم؛ هر کس در این زمینه کوتاهی و سهل انگاری کند در گام اول به خود و در گام های بعدی به خانواده خود آسیب می زند.

وی تصریح کرد: کرونا با تمام آسیب های جبران ناپذیری که به مردم وارد کرد، محاسنی هم داشت و به نوعی فرهنگ مردم را که سال ها کسی قادر به تغییر آن نبود به نحو مطلوب تغییر داد. رعایت برخی موازین بهداشتی از مهم ترین آنهاست که گرچه به خاطر آن، بهای سنگینی را پرداختیم اما فرهنگ سازی اتفاق افتاد.

انتهای پیام/

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری