هویت و شخصیت حقیقی انسان با بهره گیری از دستورات قرآن شکل می گیرد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، یکی از برکات عظیم و ماندگار انقلاب اسلامی در سطح جامعه و حتی عرصه بین المللی احیای حرمت، عفت، حیا و به طور کلی تحکیم جایگاه واقعی و انسان ساز زنان و توجه عمیق به مقوله تحکیم خانواده است. حرکت آگاهانه، انقلابی و روشنگرانه زنان در عرصه های […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، یکی از برکات عظیم و ماندگار انقلاب اسلامی در سطح جامعه و حتی عرصه بین المللی احیای حرمت، عفت، حیا و به طور کلی تحکیم جایگاه واقعی و انسان ساز زنان و توجه عمیق به مقوله تحکیم خانواده است.
حرکت آگاهانه، انقلابی و روشنگرانه زنان در عرصه های مختلف خصوصا در عرصه عفاف و حجاب که توجه به فطرت انسانی آنان است، در جامعه ما پدیده شگفت آوری است که همواره دشمنان را در رسیدن به اهداف پلیدشان در عرصه تهاجم فرهنگی ناکام گذاشته است.
هفته عفاف و حجاب یادآور تجلی اوج بندگی و فرهنگ فاطمی زنان جامعه ماست و لزوم تکریم واقعی جامعه و شکر عملی این بصیرت و عفت والا را به همه مسئولان و کارگزاران نظام اسلامی یاد آوری می کند. به مناسبت هفته عفاف و حجاب گفت و گویی را با یکی از فعالان فرآنی استان البرز ترتیب داده ایم که در ادامه می خوانید.
خودتان را معرفی کنید و بگویید در حال حاضر به چه کاری مشغول هستید؟
نسرین صیادی، کارشناس علوم قرآنی و کارشناس ارشد نهج البلاغه و در حال حاضر به پژوهش در خصوص نهج البلاغه و تدریس دوره های آموزشی در زمینه قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه مشغول هستم.
از سوابق کاری و فعالیت های خود بگویید.
پیش از این فرهنگی بودم اگرچه قبل از آن نیز در مسجد جامع گوهردشت فعالیت پشت جبهه و قرآنی داشتم. از سال ۱۳۷۴ همکاری با بسیج را به صورت رسمی در رده های اجرایی آغاز کردم و اکنون نیز سرمربی صالحین در بسیج هستم.
کی و چگونه حجاب را انتخاب کردید؟ چطور شد که تصمیم گرفتید محجبه باشید؟
چون در خانواده ای مذهبی و متدین پرورش یافتم، از کودکی به رعایت حجاب علاقمند شدم و این حس رشد پیدا کرد و موجب شد حجاب انتخاب اول و آخرم باشد. پوشش کامل و رعایت حجاب موجب شد بیشتر توجه و تمرکزم بر پیشرفت باطنی و انسانی باشد نه پیشرفت ظاهری.
چه زمانی و چطور به قرآن علاقمند شدید؟
از سن ۱۶ سالگی به قرآن علاقمند شدم و در سال ۱۳۶۰ به یادگیری و انجام فعالیت های قرآنی در مؤسسه ۱۲ فروردین که تحت نظر دختر حضرت امام خمینی (ره) اداره می شد مشغول شدم که بیشتر این فعالیت ها در منازل صورت می گرفت.
چه درس هایی از قرآن کریم گرفتید؟
کتاب آسمانی قرآن زندگی ساز بوده و در تمام آیه های آن درس هایی نهفته است. هویت و شخصیت حقیقی انسان با بهره گیری از دستورات این کتاب شکل می گیرد و سالم زندگی کردن را به افراد می آموزد. اگر نگاه دقیقی به قرآن کریم به عنوان کتاب زندگی بشر و نیز معلمی همچون پیام اکرم (ص) داشته باشیم، زندگی مملو از سعادت و خوشبختی خواهیم داشت و به معنای واقعی مسلمان خواهیم بود.
کدام یک از آیات قران با مضمون عفاف و حجاب بیشتر توجه شما را جلب کرد؟
بسیاری از آیات قرآن کریم در رابطه با عفاف و حجاب توجه مرا به خود جلب کرد؛ آیه ۲۳ تا ۲۵ سوره قصص که مربوط به حیا و نجابت دختران حضرت شعیب (ع) است که به صورت فطری در نهاد زن به ودیعه گذاشته شده است، آیات ۲۶ و ۳۱ سوره نور و نیز آیه ۵۹ سوره احزاب که در واقع یک منشور حجاب است تأثیر بسیاری بر من گذاشت.
رمز موفقیت شما چه بود؟
من در خانواده ای بزرگ شدم که به تربیت دینی فرزندان اهمیت بسیاری می دادند و مسائل مذهبی برای آن ها بسیار پررنگ بود. از همه مهمتر پدر و مادرم تعلیم یافته مکتب اهل بیت (ع) و الگوی من بودند و برای باورها و اعتقادات دینی خود و فرزندانشان احترام بسیاری قائل بودند که همین موارد رموز موفقیت من در این راه بود.
چه موانع و مشکلاتی در این مسیر بر سر راهتان بود؟
به دلیل مذهبی بودن خانواده و اعتقادات و نیز قرارگیری در زمان جنگ تحمیلی، بسیاری از میائل به حرمت شهدا و خانواده های آن ها رعایت می شد بنابراین با موانع خاصی در این مسیر برخورد نکردم.
در مجموع نظرتان در مورد رعایت عفاف و حجاب چیست؟
به این جمله که «حجاب مصونیت است نه محدودیت» اعتقاد کامل دارم و برایم امری ثابت شده است. رعایت حجاب احترام اجتماعی را به دنبال دارد. تصور برخی افراد مبنی بر اینکه با بدحجابی می توانند جلب توجه کنند کاملا اشتباه است؛ حجاب موجب می شود تفکر فرد بیشتر از ظاهر او دیده شود و دیگران وی را با تفکرش بشناسند نه با چهره. در واقع ارزش انسان به نوع تفکر اوست نه شکل ظاهری.
انتهای پیام/