ضرورت پایش محصولات کشاورزی از داخل مزرعه به منظور تولید محصول ارگانیک
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، دکتر کریمی، معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز در اولین جلسه کمیته استانی توسعه محصولات گواهی ششده و ارگانیک که در سالن جلسات جهاد کشاورزی البرز برگزار شد، هدف کلی این طرح را حمایت از توسعه کشاورزی ارگانیک و ساماندهی تولید و عرضه […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، دکتر کریمی، معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز در اولین جلسه کمیته استانی توسعه محصولات گواهی ششده و ارگانیک که در سالن جلسات جهاد کشاورزی البرز برگزار شد، هدف کلی این طرح را حمایت از توسعه کشاورزی ارگانیک و ساماندهی تولید و عرضه محصولات کشاورزی گواهی شده در کشور عنوان کرد.
وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی ماموریت تامین امنیت غذایی مردم را از بعد کمی و مهمتر از آن امنیت غذایی کیفی عهده دار است، اضافه کرد: در دنیا بحث تولید محصولات ارگانیک به شدت در حال توسعه است و قوانین مختلفی در راستای این موضوع وضع می شود چنانکه در بخش تولیدات گیاهی محصولات ارگانیک در مقابل محصولات تراریخته مطرح می شود.
کریمی بیان کرد: مصرف سموم شیمیایی در کشور ما از میانگین جهانی پایین تر است و به همین دلیل محصولات کشاورزی تولیدی ایران مورد استقبال سایر کشورهای منطقه قرار می گیرد. برای اینکه بتوانیم محصول ارگانیک و گواهی شده تولید کنیم باید پایش محصولات تولیدی از داخل مزرعه صورت گیرد و تمام تغذیه ها در حد استاندارد باشد.
معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: با توجه به اینکه این طرح در استان البرز به اجرا در آمده و این استان به عنوان یک پایگاه تولید محصولات ارگانیک مطرح شده لذا می طلبد تمام بخش های مرتبط با تولید محصولات کشاورزی گواهی شده با جهاد کشاورزی همکاری لازم را داشته باشند؛ همچنین باید اعتبارات مورد نیاز جهت اجرای این تعهدات در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/