کد خبر:5677
پ

ساماندهی تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک و گواهی شده در البرز

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، فاطمه بشیری، رئیس گروه محیط زیست و سلامت و مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز بیان کرد: در راستای حمایت از توسعه کشاورزی ارگانیک و ساماندهی تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک و گواهی شده (دارنده نشان حد مجاز آلاینده ها) سازمان جهاد کشاورزی استان البرز اقدام […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، فاطمه بشیری، رئیس گروه محیط زیست و سلامت و مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز بیان کرد: در راستای حمایت از توسعه کشاورزی ارگانیک و ساماندهی تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک و گواهی شده (دارنده نشان حد مجاز آلاینده ها) سازمان جهاد کشاورزی استان البرز اقدام به تشکیل کمیته استانی توسعه محصول ارگانیک و گواهی شده کرد.

وی هدف از تشکیل این کمیته را حفظ حاصلخیزی خاک و کیفیت آب و تنوع زیستی به عنوان منابع پایه و در نتیجه ایمنی مواد غذایی زراعی ، باغی، دامی و آبزیان و تأمین سلامت و کاهش بیماری های ناشی از آلاینده ها و همچنین تقویت اقتصاد جوامع محلی و تحقق استانداردهای ملی و بین المللی عنوان کرد.

رئیس گروه محیط زیست و سلامت و مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: در این راستا ۲۱ مورد درخواست صدور پروانه نشان حد مجاز آلاینده ها در سطح ۴۱ هکتار ثبت شده و ارتقای کیفیت تولید محصولات پیاز، خیار، بادمجان، فلفل دلمه ای، ذرت شیرین، به لیمو، سیر خشک، توت فرنگی و گوجه فرنگی گلخانه ای و فضای باز، گیلاس و سیب با پیش بینی تولید ۳ هزار و ۸۰۰ تن در دستور کار قرار گرفته است.

بشیری عنوان کرد: سیاست های تشویقی جهت افزایش تمایل بهره برداران به تولید محصول گواهی شده از جمله تخفیف ۹۰ درصدی در هزینه تعرفه صدور نشان حد مجاز آلاینده ها، تخفیف ۲۰ درصدی در حق بیمه سهم بیمه گذار برای تولیدکنندگان محصولات گواهی شده، درج حداقل ۲۵ درصد یارانه کاهش سود بانکی در موافقت نامه های مربوط در بخش های تولید و توسعه و فرهنگ سازی محصولات گواهی شده و استفاده از تسیهلات یارانه دار از محل کمک های فنی و اعتباری در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری