تکریم از مقام شهید، تکریم انسانیت است/مدیران کشور وامدار شهدا هستند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، در آستانه روز بزرگداشت شهدا، سلیمان رستمیان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به همراه معاونین و رؤسای ادارات با آیتالله حسینی همدانی نماینده ولیفقیه در استان البرز و امامجمعه کرج دیدار و گفت و گو کردند. آیتالله سید محمدمهدی حسینی همدانی، نماینده ولی فقیه در […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، در آستانه روز بزرگداشت شهدا، سلیمان رستمیان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به همراه معاونین و رؤسای ادارات با آیتالله حسینی همدانی نماینده ولیفقیه در استان البرز و امامجمعه کرج دیدار و گفت و گو کردند.
آیتالله سید محمدمهدی حسینی همدانی، نماینده ولی فقیه در استان البرز در این دیدار ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد ماه رجب با بیان اینکه تکریم شهید و شهدا تکریم مقام انسان و انسانیت است، با اشاره به بیست و دوم اسفندماه که سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی (رحمهالله علیه) مبنی بر تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۸ هجری شمسی است، گفت: بنیاد شهید با یک دیدگاه الهی تأسیس شد و شکل گرفت.
نماینده ولی فقیه در استان البرز با بیان اینکه امام خمینی (ره) ذوب در معارف دینی و الهی بودند، اظهار کرد: حضرت امام (رضوانالله علیه) نکات دقیقی مانند تأسیس بنیاد شهید و کمیته امداد را مطرح کردند که آثار آن مقطعی نیست و کارکردهای مانا و ماندگاری دارند. فرهنگ ایثار و شهادت هرگز خاموش نمیشود؛ نظام اسلامی در هر مقطعی به دلایل شرایطی که در آن قرار میگیرد شهید دارد مثل مقطع فعلی که با موافقت رهبر معظم انقلاب مدافعان سلامت «شهید خدمت» محسوب میشوند.
حسینی همدانی با بیان اینکه دیدگاه حضرت امام خمینی (ره) درباره بنیاد شهید و امور ایثارگران تنها محدود به ایران اسلامی نیست، عنوان کرد: حمایت از بازماندگان جنگ در بسیاری از کشورهای مختلف جهان مرسوم بوده و در بسیاری از کشورهای اسلامی نیز بنیاد شهید تشکیلشده که بعد معنوی بنیاد شهید بر بعد مادی آن مقدم است؛ تکریم خانواده شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از وظایف اصلی بنیاد شهید محسوب می شود.
وی با تأکید بر توجه ویژه به مدارس در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت افزود: دشمن با استفاده از سند ۲۰۳۰ سعی در فراموشی این فرهنگ دارد و یکی از مصادیق خشونت را فرهنگ ایثار و شهادت میداند در صورتیکه این فرهنگ در اصل مبارزه با خشونت است. دشمن با مخاطب قرار دادن مردم بهخصوص جوانان سعی در به فراموشی سپردن این فرهنگ دارد در صورتیکه در «گام دوم» انقلاب باید اهمیت بیشتری به این موضوع داد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با اشاره به پنج هزار و ۲۵۰ شهید استان البرز یادآور شد: باید درباره ابعاد فرهنگی شهیدان استان البرز برنامهریزی و از المانی متناسب با شهدای استان در ورودی شهر استفاده شود و با ایجاد فضا و بسترهای مناسب شرایطی را فراهم کرد که گروهی مردمی وارد این عرصه شوند و به تبلیغ بپردازند. یکی دیگر از راههای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مسئله مدیران است؛ آن ها باید بدانند وامدار شهدا هستند و برای هر مسئولیتی در کشور تعدادی شهید داده شده است.
نماینده رهبر معظم انقلاب در استان البرز با بیان اینکه مدیران باید به صورت منظم با خانواده های شهدا دیدار کنند، بیان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران باید طی برنامهای برای تمامی مدیران استان برای دیدار با خانواده شهدا بودجهریزی کند تا هرساله مدیران با تعداد معینی از خانواده های شهدا و ایثارگران دیدار کنند. یکی از معیارهای مسئولیت دادن به اشخاص باید علاقه آنان به خانواده شهدا و ایثارگران باشد.
حسینی همدانی در پایان سخنان خود با اشاره به یادبود سربازان جنگها در میدانهای اصلی کشورهای خارجی اذعان کرد: در کشورهای خارجی یادبود سربازان جنگها را در میدانهای اصلی و مناطق توریستی نصب میکنند تا موردتوجه تمامی توریستها و مسافران کشورهای دیگر قرار گیرد اما متأسفانه در ایران چنین چیزی اتفاق نیفتاده است.
گفتنی است در ابتدای این دیدار سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به ارائه گزارشی از اقدامات این اداره کل در سال جاری پرداخت.
انتهای پیام/