آزادسازی دو و نیم میلیون مترمربع از اراضی تصرف شده استان البرز
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی البرز، اراضی زراعی و طبیعی این استان در معرض تعرض سودجویان قرار دارد. یکی از سیاست های مورد تاکید آیت الله رئیسی حفظ و احیای حقوق عامه و بیت […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان البرز، حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی البرز، اراضی زراعی و طبیعی این استان در معرض تعرض سودجویان قرار دارد. یکی از سیاست های مورد تاکید آیت الله رئیسی حفظ و احیای حقوق عامه و بیت المال است که با توجه به شرایط استان اقتضا داشت سیاست گذاری، نظارت و پیگیری در حوزه اراضی ملی و منابع طبیعی و حریم رودخانهها و راهها به صورت متمرکز در دادگستری البرز صورت گیرد.
وی ادامه داد: بدین منظور پس از تشکیل شورای تحول در دادگستری استان البرز، بررسی شرایط برای ایجاد قرارگاهی در حوزه پیشگیری و مقابله با تصرف اراضی ملی و تغییر کاربری اراضی زراعی در دستور کار قرار گرفت که اقدامات لازم انجام و در آخرین روز از سال ۱۳۹۸ در مراسم تودیع و معارفه رئیس دادگستری و دادستان شهرستان ساوجبلاغ شروع به فعالیت این قرارگاه اعلام شد.
فاضلی هریکندی از آغاز فعالیت رسمی «قرارگاه صیانت از بیت المال و مقابله با تغییر کاربری استان البرز» از امروز افزود: صبح امروز برخی از آرای قطعی صادر شده از محاکم استان و نیز اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها در تمام حوزه های قضایی استان البرز با حضور روسای دادگستری و دادستان های شهرهای مختلف استان اجرا شد.
وی مطرح کرد: همزمان با این اقدام، بیش از ۱۰۰ هکتار و معادل یک میلیون مترمربع به ارزش تقریبی بیش از یک هزار میلیارد تومان از اراضی، با قلع و قمع بنا و مستحدثاتی که به صورت غیرقانونی ایجاد شده بود، به حالت سابق اعاده شد و همزمان عده ای که به صورت شبکه ای و باندی اقدام به تفکیک غیرقانونی اراضی زراعی و باغ و فروش آن می کردند، شناسایی و بازداشت شدند.
رئیس کل دادگستری استان البرز مطرح کرد: با توجه به تاکیدات رئیس قوه قضائیه که در سفر به استان البرز مطرح شد موضوع مقابله با تصرفات اراضی ملی و تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها شدت گرفته تا جایی که از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۲۴۰ هکتار با ارزشی بیش از دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آزادسازی و به بیت المال برگردانده شده است.
فاضلی هریکندی در پایان تصریح کرد: افراد حقیقی و حقوقی که اقدام به تصرف اراضی ملی و طبیعی و یا با تفکیک غیرقانونی اراضی زراعی و باغ ها اقدام به تغییر کاربری و ساخت ویلا می کنند، مطمئن باشند که سرنوشت حتمی بناهای احداث شده، تخریب می شود و اعاده زمین به حالت سابق خواهد بود.
انتهای پیام/